Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Duikfoto's Lilian Delahaije

Neem contact op

Welkom bij mijn wonderlijke foto- en filmwereld

Welkom op mijn website en neem een duik in de fantastische onderwaterwereld. Natuurlijk boven water is er ook veel moois te zien, kijk zelf maar eens bij mijn fotogalerij.
 

Fotogalerij

Duikfoto's van Lilian Delahaije online bestellen?

Ben je geïnteresseerd in de duikfoto's van mij? Deze kan je nu ook online bestellen en kopen. Geef de foto's die je mooi vindt door en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.
 

Foto's bestellen

 
 

NOB

NOB staat voor de Nederlandse Onderwater Bond. Hier ben ik bij aangesloten en ben dan ook gecertificeerd om duikcursussen te geven. Meer weten over de NOB?

Klik hier

Lilian Delahaije duikfoto's

Mijn naam is Lilian Delahaije, 53 jaar. Ik duik sinds oktober 2002. Mijn grote passie is macrofotografie, vooral naaktslakjes in alle soorten en maten. Maar ook grote vissen boeien me. Daarbij ben ik ook zeer actief met fotograferen boven water.

Meer lezen

 
 

Gastenboek

Gastenboek bekijken

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren